//Birra Stela feston bashkë me të rinjtë Ditën e Rinisë

Birra Stela feston bashkë me të rinjtë Ditën e Rinisë

Dita e Rinisë nuk mund të festohet pa një birrë të mirë, ndaj edhe Birra Stela ishte e pranishme në festën e organizuar në ish-Bllok për t’i dhënë kësaj dite një kënaqësi më shumë të gjithë të rinjve dhe të rejave të pranishëm.

By |2016-12-24T10:45:49+00:008 December 2016|Më të fundit|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.