//Bashkë me ju në sheshin qëndror në Lezhë

Bashkë me ju në sheshin qëndror në Lezhë

Me rastin e Festave të Fundvitit dhe me mbështetjen e bashkisë lokale Birra Stela sivjet ishte e pranishme edhe në sheshin qendror në qytetin e lashtë të Lezhës për të sjellë sadopak atmosferë dhe hare për të gjithë banorët.

By |2016-12-30T10:52:16+00:0028 December 2016|Më të fundit|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.