//Shija e vërtetë Çeke

Shija e vërtetë Çeke

Nga tradita Çeke, aty ku ka lindur birra dhe vazhdon të jetë më e mira.
Çek Pilsener, pjesë e Stefani&Co.

By | 2016-12-22T19:55:04+00:00 7 November 2016|Më të fundit|0 Comments

Leave A Comment