Cek Pilsener2018-01-30T21:14:48+00:00

Cek Pilsener Beer

Cek Pilsener

 • Përbërësit: Malto elbi, lupolo, maja, ujë
 • Lloji i birrës: Pilsener
 • Afati i ruajtjes: 1 vit
 • Ekstrakti origjinal: 11.2 Plato
 • Alkol: 4.50%
 • Tipi i fermentimit: i ulët
 • Ngjyra: 10 EBC
 • Temperatura e servirjes: 6–9C
 • Formatet e disponueshme: 33/50 cl qelq & 30/50 L fuçi
 • Paketimet: Paketim 20 qelq & Paketim 24 qelq & Europalete
 • Shija: Buket karakteristik i birrës pils, me hidhësi mbetëse dhe aromë të dallueshme lupole.
 • Cek Pilesner 0.5L
 • Cek Pilsener 0.33L
 • Arkë me 24 copë x 0.33L ose 20 copë x 0.5L
  Arkë me 24 copë x 0.33L ose 20 copë x 0.5L
 • Kuti kartoni me 20 copë x 0.33L
  Kuti kartoni me 20 copë x 0.33L
 • Paletë karton 66 koli x 20 copë x 0.33L
 • Paletë karton me 66 koli x 20 copë x 0.33L
  Paletë karton me 66 koli x 20 copë x 0.33L
 • Paletë arka 60 koli x 24 copë x 0.33L ose 50 koli x 20 copë x 0.5L
 • Paletë arka me 60 koli x 24 copë x 0.33L ose me 50 koli x 20 copë x 0.5L
  Paletë arka me 60 koli x 24 copë x 0.33L ose me 50 koli x 20 copë x 0.5L