Birra Stela 2017-10-09T10:23:17+00:00

Birra Stela dy shishet bashke

Birrë Stela Pils 

prodhuar nga lëndët e para natyrale të përzgjedhura: Malto elbi, Malto misri, lupolo, maja, ujë.

 • Lloji i birrës – Pilsener
 • Afati i ruajtjes – 1 vit
 • Ekstrakti origjinal – 10.5 Plato
 • Alkooli – 4 % vol
 • Tipi i fermentimit i ulët – Ngjyra 8 EBC
 • Temperatura e servirjes – 5-8C
 • Formatet e disponoheshe – 33 cl qelq
 • Paketimi Paketim – 6 qelq; paketim 20 qelq; kuti kartoni; arkë; europalete
 • Shija – Buket karakteristik i birrës pils, me hidhësi mbetëse dhe aromë të dallueshme lupole.
 • Afati i ruajtjes –  Pet 1/1.5 lit  4 muaj  / Fuci 30/50 lit 6 muaj / Kanaçe – 0.33/0.5 lit 12 muaj
 • Birra Stela 0.5L
  Birra Stela 0.5L
 • Birra Stela 0.33L
  Birra Stela 0.33L
 • Birra Stela kanoçe 0.5L
  Birra Stela kanoçe 0.5L
 • Birra Stela kanace 0.33L
 • Pet 1L ose 1.5L
  Pet 1L ose 1.5L
 • Koli pet me 6 copë x 1L ose 6 copë x 1.5L
 • Koli kanaçe 24 copë x 0.33L
 • Koli kanaçe me 24 copë x 0.33L ose 24 copë x 0.5L
  Koli kanaçe me 24 copë x 0.33L ose 24 copë x 0.5L
 • Koli shishe qelqi me 6 copë x 0.5L
 • Kuti karton x 20 copë x 0.33 L
 • Paletë kanaçe 108 koli x 24 copë x 0.33L 72 koli x 24 copë x 0.5L
 • Paletë pet 90 koli x 6 copë x 1L 80 koli x 6 copë x 1.5L
 • Paletë kanaçe 108 koli x 24 copë x 0.33L ose 72 koli x 24 copë x 0.5L
 • Arkë me 24 copë x 0.33L ose 20 copë x 0.5L
  Arkë me 24 copë x 0.33L ose 20 copë x 0.5L
 • Kuti me 6 copë x 0.33L
  Kuti me 6 copë x 0.33L
 • Paleta karton 66 koli x 20 copë x 0.33 L
  Paleta karton 66 koli x 20 copë x 0.33 L
 • Paleta arka 60 arka x 24 copë x 0.33 L 50 arka x 20 copë x 0.5 L
  Paleta arka 60 arka x 24 copë x 0.33 L 50 arka x 20 copë x 0.5 L
 • Koli pet me 6 copë x 1L ose 6 copë x 1.5L
  Koli pet me 6 copë x 1L ose 6 copë x 1.5L
 • Paleta karton 66 koli x 20 copë x 0.33 L
  Paleta karton 66 koli x 20 copë x 0.33 L
 • Fuçi 30 L + 50 L
  Fuçi 30L ose 50L