Birra Stela 0.0% ALC 2018-01-30T20:52:56+00:00

Stela 0.0 alkool kanace

Birra Stela 0.0% ALC

Birrë e prodhuar nga lëndët e para natyrale të përzgjedhura: ujë, malto elbi, lupolo, ekstrakt limoni, ekstrakt portokalli, ekstrakt luleshtrydhe dhe çokollatë e zezë.

Ekstrakt origjinal: 6.5 Plato
Temperatura e servirjes: 5-8 grade/celsius
Formati : 0.5L
Paketimi: 24 copë

Prodhuar dhe Certifikuar sipas Standardeve HALAL.

Logo Halal

 • Stela 0.0 alkool kanace
  Stela 0% alkohol 0.5L kanaçe
 • Birra Stela 0% Lemon
  Stela 0% Limon 0.33L qelq
 • Birra Stela 0% Orange
  Stela 0% Portokall 0.33L qelq
 • Birra Stela 0% Strawberry
  Stela 0% Luleshtrydhe 0.33L qelq
 • Birra Stela 0% Chocolate
  Stela 0% çokollatë e zezë 0.33L qelq