American Orange 2017-04-24T15:42:53+00:00

American Orange pet & kanace

American Orange në formatin pet dhe kanace

Pije energjike aromantike me përbërës natyral: Ujë i gazuar; sheqer, ëmbëlsues, aromë natyrale, kafeinë dhe taurinë e përpunuar.

 • Lloji: Pije freskuese
 • Përbërësit kryesorë: Ujë, sheqer natyral, kafeinë
 • Të dhënat fiziko-kimike: Brix 10, CO2 (6gr/ L), pH. 2.4-2.6
 • Temperatura e servirjes: 4-8C
 • Afati i konsumimit: 12 muaj
 • Formatet e disponueshme: 0.33 L kanaçe / 1.5 L pet
 • Shija: Pije freskuese e gazuar me ekstrakte natyrale.
 • American Orange pet 1.5L
  American Orange pet 1.5L
 • American Orange kanaçe 0.33L
  American Orange kanaçe 0.33L
 • Koli kanaçe 24 copë x 0.33L
  Koli kanaçe 24 copë x 0.33L
 • Koli pet 6 copë x 1.5L
  Koli pet 6 copë x 1.5L
 • American Orange koli pet me 6 copë x 1.5L
  Koli pet me 6 copë x 1.5L