American Lemon2017-10-09T10:15:53+00:00

American Lemon pet & kanace

American Lemon në formatin pet dhe kanace

Pije freskuese me ekstrakte natyrale bimore.

 • Përbërësit: Ujë, sheqer, ëmbëlsues, dioksid karboni, karamel (e 150 d); acidifikues: acid osto fosforik, ekstrakt aromatik bimor, kafeinë.
 • Lloji: Pije freskuese
 • Përbërësit kryesorë: Ujë, sheqer natyral, kafeinë
 • Të dhënat fiziko-kimike: Brix 10, CO2 (6gr/ L), pH. 2.4-2.6
 • Temperatura e servirjes: 4-8C
 • Afati i konsumimit: 12 muaj
 • Formatet e disponueshme: 0.25 L Kanaçe & 1.5 L Pet
 • Shija: Pije freskuese e gazuar me ekstrakte natyrale.
 • American Lemon pet 1.5L
  American Lemon pet 1.5L
 • American Lemon kanaçe 0.25L
  American Lemon kanaçe 0.25L
 • Koli kanaçe 24 copë x 0.25L
 • American Lemon koli pet me 6 copë x 1.5L
  Koli pet me 6 copë x 1.5L