Produktet tona 2017-07-10T18:39:31+00:00

Birra Stela

Birrë Pils prodhuar nga lëndët e para natyrale të përzgjedhura: Malto elbi, malto misri, lupolo, maja, ujë.

Më shumë

Birra Stela 0.0% ALC

Birrë e prodhuar nga lëndët e para natyrale të përzgjedhura: Ujë, Malto Elbi, Lupolo. Prodhuar dhe Certifikuar sipas Standardeve HALAL.

Më shumë

Birra Stela 0.5L 0 alkohol

Iliria Weissbier

Birrë lager e prodhuar nga lëndët e para natyrale të përzgjedhura: Malto elbi, lupolo, maja, ujë.

Më shumë

Çek Pilsener

Shija e birrës së vërtetë Çeke është tashmë këtu

Më shumë

American Cola

Pije freskuese me ekstrakte natyrale bimore. Përbërësit: Ujë, sheqer, ëmbëlsues, dioksid
karboni, karamel (e 150 d); acidifikues: acid osto fosforik, ekstrakt aromatik bimor, kafeinë.

Me shume

American Orange

Pije energjike aromantike me përbërës natyral: Ujë i gazuar; sheqer, ëmbëlsues, aromë natyrale, kafeinë dhe taurinë e përpunuar.

Më shumë

American Orange kanaçe 0.33L

American Lemon kanaçe 0.25L

American Lemon

Pije freskuese me ekstrakte natyrale bimore.

Më shumë

Pije energjike

Pije energjike aromantike me përbërës natyral: Ujë i gazuar; sheqer, ëmbëlsues, aromë natyrale, kafeinë dhe taurinë e përpunuar.

Me shume