//Çertifikata Halal

Çertifikata Halal

Çertifikata Halal

Superbrands 2015/2016

Birra Stela së fundmi mori edhe Çertifikatën Halal, që lëshohet nga Dhoma Islamike e Hulumtimit dhe Qendra e Informacionit, pjesë e Institutit Botëror Halal për procesimin dhe paketimin e pijeve jo-alkoholike dhe atyre energjike si American Cola.

By | 2017-01-23T13:57:24+00:00 19 January 2017|Më të fundit|0 Comments

Leave A Comment