Të reja

Eksperienca Stela

Ka çelur “Të Stela” Prej 18 Dhjetorit 2010 Çelet Beergarden. 15-vjetori i Stefani & Co shënon çeljen e të parit beergarden në Shqipëri. Në gjirin e një parku të lulëzuar, është konceptuar në trajtë resort-i duke ofruar: pishinë të kombinuar për fëmijë e të rritur, hotel, kënd lojrash për fëmijët.

Lexo me shume

Kontakte dhe karriera

Ne tek Stefani & Co duam të vazhdojmë të ndërtojmë një rrjet të njerëzve të cilët janë të motivuar dhe të gatshëm për bashkëpunim me kolegë të tjerë, mbi bazën e vlerave të përbashkëta dhe qëllimeve po ashtu te perbashketa .

Lexo me shume

Produktet Tona

Celësi i vërtetë i suksesit Stefani & Co gjatë gjithë historisë së vet ka investuar në drejtim të rritjes së cilësisë, përmisimit të vazhdueshëm të pajisjeve dhe procedurave të prodhimit, rritjes së imazhit dhe përmbushjes së kërkesave ndaj klientit.

Lexo me shume

Rreth Nesh

Duke qenë se Shqipëria kishte një kulturë modeste në prodhimin dhe konsumin e birrës krahasuar me atë shekullore europiane, vetëm pas viteve 90, themeluesit e fabrikës së prodhimin të birrës Stela iu përgjigjën urisë së tregut duke investuar me seriozitet pajisje, teknologji dhe shkencë.

Lexo me shume

Stefani & Co dhe mjedisi

Stefani & Co është një nga kompanitë pionere në drejtim të kujdesit dhe përpjekjeve që ajo bën për të zbatuar dhe implementuar programet bashkëkohore europoiane në lidhje me mjedisin dhe këtë politikë ajo e sheh si një domosdoshmëri për kontrollin, stabilitetin dhe mbarëvajtjen e problematikës mjedisore.

Lexo me shume

Teknologjia ndryshe e prodhimit

Teknologjia ndryshe e prodhimit Prodhimi i mushtit. U bë një kohë e gjatë që në tregun e mbushur Europian përzgjedhim që ju maltin dhe lupolon me të mirë.

Lexo me shume